maandag 9 november 2009

Frankwatching: Web 2.0 inc.

Frankwatching (www.frankwatching.com) omschrijft zichzelf als een onafhankelijk online magazine over digitale trends, events, startups en tips & tricks.Het is niet zomaar een blog maar je krijgt er het nieuws heet van de naald van alles wat zich in het digitale domein afspeelt. Abonneren is simpel.

De opiniestukken worden verzorgd door onafhankelijke experts.De artikels snel opnemen in je persoonlijke omgeving of sociaal delen, het kan met een simpele druk op de knop.

Een tagcloud maakt je snel duidelijk welke items het meest worden gezocht:

Toegegeven: Frankwatching is niet vrij van reclame, maar de actualiteitswaarde en de diepgang van de bijdragen maken veel goed.Je verbindt ook zo door naar alle sociale netwerksites:

De artikels worden zeer nauwgezet geanalyseerd en getagd. Allemaal prima en heel professioneel. Je kan stemmen op het artikel of een commentaar leveren. Alles wordt netjes in cijfers omgezet, zoveel stemmers, zoveel commentaren en in iconen gegoten. Handig en overzichtelijk. Ook krijg je telkens een waardevol overzicht van 'gerelateerde artikelen'.

Alles is opgenomen in een nette vormgeving, heel consistent opgebouwd, met ingebed meestal de nodige slidshares of filmpjes. Ook een kort CV van de occasionele medewerker ontbreekt niet.

Wat wil een mens nog meer?

1 opmerking: